Agenda subiectivă. 29 iunie – 5 iulie

Luni

Tânărul Marius Chivu pune muzici în Control. Are gusturi bune el de fel, așa că ar trebui să iasă ceva de calitate. Mai mult pentru prieteni, dar hai și pentru dușmani. La Out of Control 10.

Marți

Twin Arts o aduc din nou pe Hiromi la Sala Radio. Pian cu jazz japonez. Eu una nu am reușit să ajung până acum să o văd, dar aud că este ceva deosebit. Hiromi – The Trio Project.

Miercuri

Începe KineDok la Elvira Popescu. Documentare europene pe pâine. De data aceasta “Men with Balls”, despre tenis și nu numai, cu tot cu regizorul și discuții. KineDok.

După film, discotecă. În grădina Casei Universitarilor. Seară de vară dansantă cu shake, swing, twist și ce mai dorește fiecare. SHAKE.

Joi

Teaser pentru Filmul de Piatră sus pe terasă la Gastrobar. Cu fundal sonor asigurat de Kepler not Kopernikus și Pantazică. Muzică, filme, socializare, numai bine pentru o seară de joi. Preview Filmul de Piatră.

Alternativ, în Control, Fine It’s Pink lansează videoclipul piesei “Young Burns”. Cu tot cu cântare. Fine It’s Pink Live.

Vineri

Fiesta de început de weekend, pe terasa Boheme. Cu două comedii de Almodovar, sangria, nachos și amigos. La seara de film spaniol.

Sâmbătă

Pentru toți iubitorii de Cotroceni, are loc aniversarea cartierului. Cu expoziții, ateliere, muzică, filme, fotografii, mâncare și câte și mai câte, în curte și în casă la Ota. Ziua cartierului Cotroceni.

Iar către seară maraton de film. La Romexpo, într-un mix de fotografie, muzică și video, asezonat cu tot soiul de activități extra interesante. Noaptea lungă a filmelor scurte.

Duminică

Să ne mai și odihnim.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s