Agenda subiectivă. 6-12 iulie

Luni

La Cinema Muzeul Țăranului, în cadrul Docuart, se proiectează Gone Wild. Filmul realizat de Dan Curean, prezintă o altă viziune asuprea Deltei Dunării, îndreptându-și atenția asupra problemei cailor sălbatici. Dacă doriți motive să organizați o excursie la Pădurea Letea.

Marți

Cei ce nu au ajuns la Pelicam, la Tulcea, au ocazia să vadă filmele câștigătoare și nu numai, în cadrul Retrospectivei Pelicam. Proiecțiile au loc la Cinema Elvira Popescu, între 7 și 9 iulie, iar cu căldurile ce se anunță, o sală răcoroasă și niște miros de mare imaginar este exact ceea ce trebuie.

Miercuri

La Hanul Gabroveni are loc vernisajul expoziției Makoko, ce prezintă fotografiile realizate de Petruț Călinescu în timpul vizitei sale de studiu și documentare făcute în Nigeria în anul 2014. Despre dezvoltare și urmările sale nu întotdeauna pozitive.

Joi

Pentru că-i vară și toate lucrurile se desfășoară în aer liber, Colectiv își deschide terasă. În curtea fabricii Pionierul, cu tot cu Burger Van și cu fundal sonor. Terasa Colectiv Grand Opening.

Pentru o alternativă mai liniștită, dar tot în aer liber, de data asta în Grădina OAR, concert We Singing Colors.

Vineri

În cadrul proiectului Electro Acoustic Garden, ce are loc săptămânal în Grădina cu Filme din Piața Lahovari, se întâmplă concertul Lună Amară.

Sâmbătă

Cine nu pleacă la mare, dar dorește să se simtă ca la Costinești pe vremuri (mă gândesc, pentru că nu am fost niciodată) se poate răcori la a doua ediție a Discotecii Spumante. Mix eclectic de muzici românești demult trecute, pentru toți nostalgicii.

Duminică

Să ne mai și odihnim.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s