Agenda subiectivă. 13-19 iulie.

Luni

Eu abia am revenit de la mare, așa că fie nu par a găsi, fie chiar nu există niciun eveniment notabil pentru ziua de azi.

Later edit: hai că există posibilități totuși. Tânăra Diana Bădica, cunoscută mai ales pentru scrierile sale, deviază spre alte arte, în piesa Parapathie, la Godot. Să fie teatru!

Marți

În caz că mai există persoane care nu au văzut Aferim-ul, acesta e ocazia perfectă să rectificați situația, și nu oricum, ci în cadru fain frumos, în grădina cu verdeață și răcoare din Floreasca. Este primul eveniment din seria Serilor de film ce vor urma, aviz amatorilor.

Miercuri

Ceva deosebit la M60. Poezie de Bacovia, mixată de Marius Chivu și asezonată cu beat-uri de Silent Strike. Să ne mai scoată din amorțeala și toropeala verii. Poezie beat cu beatnik.

Joi

Pentru iubitorii de muzici relaxate, se anunță o seară numai bună de degustat la Palatul Bragadiru, la Vin la Jazz. Cu Luiza Zan și Slang, plus 20 de soiuri de vinuri ce se cer încercate și apreciate.

Vineri

Dacă e 17 iulie e Robbie Williams. Singurul concert mai măricel al verii, așa că… scapă cine poate.

Sâmbătă + Duminică

De vineri până duminică, mă rog vineri mai puțin pentru majoritatea, la Cinema Muzeul Țăranului, în Studioul Horia Bernea, se vizionează filme de la TIFF. O selecție de proiecții pentru cei ce nu au ajuns la Cluj anul acesta. TIFF la București.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s