Agenda subiectivă. 20-26 iulie

Luni

E luni, e cald, dar dacă țineți neapărat puteți sărbători vara și recoltele sale cu un eveniment dedicat special acesteia. Chiar la Muzeul Țăranului Român, la vernisajul expoziției Tradițiile și tranzițiile fânului, organizată în colaborare cu departamentul de Sociologie de la Școala Națională de Științe Politice și Administrative și Centrul Suedez de Biodiversitate din cadrul Universității din Uppsala.

Marți

Serile de film continuă la Grădina Floreasca, de data asta cu The Royal Tenenbaums. Pentru cei ce-l apreciază pe Wes Anderson și pentru cei ce ar putea să-l aprecieze. Sau, pur și simplu, pentru cei care nu știu unde să mai fugă de căldură. Luați și costumele de baie, dacă tot sunteți acolo.

Miercuri

Sus pe terasa Gastrobar, unde, sperăm cu toții, bate o briză ceva mai substanțială decât cea de la nivelul solului și mințile amorțite de căldură se deschid mai bine, are loc o întâlnire TEDx altfel decât cele obișnuite. La TEDx Bucharest Salon.

Joi

O nouă grădină este binevenită oricând în contextul termic actual. Iar dacă găzduiește întâlniri culturale, cu atât mai bine. Asociația “Rădăcinile Neamului Românesc” vine în grădina asociației Dignitas, pentru a deschide o serie de evenimente interesante cu proiecția documentarului Horezu – istorie, legendă și tradiții. Joi, de la orele 20

Vineri + Sâmbătă

Finalul de săptămână se continuă în spațiu verde, la Grădina Botanică, unde ShortsUp se întoarce cu o nouă ediție de vară, care ține de data acesta două seri, nu una. La Marele Picnic, II. Cerul se anunță senin, temperaturile nocturne numai bune, așa că tot ce vă trebuie este un spray antițânțari și o păturică.

 Joi – Duminică

Alternativ, cine poate și are posibilitate, să fugă sus la munte, unde e siiiigur muuuult mai bine și să beneficieze cu ocazia asta și de ceva cântări la Padina Fest. Începe joi și se termină duminică, iar pe scenă vor urca, printre alții, Alternosfera, Robin and the Backstabbers și Șuie Paparude.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s