Agenda subiectivă. 03-09 august

Luni

S-a răcorit ușor afară, iar seara temperaturile au ajuns din nou pe la mediile care fac din ieșirile la aer experiențe plăcute. În Control, se asezonează totul și cu muzici de calitate, pentru că invitații serii sunt cei de la freshgoodminimal.ro. La Out of Control 13.

Marți

Cine apreciază umorul franțuzesc ar putea aprecia și comedia Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? Se proiectează la Grădina Floreasca de la 21.30. Cu ocazia Serii de film nr. 4.

Miercuri

Pentru muzici relaxate și fundal plăcut mergeți La un ceai, pentru un concert de seară de vară cu Maria Răducanu. Așa de miez de săptămână.

Joi

Începând de joi, pe Insula Artelor din Parcul Titan, avem parte de cinema în aer liber. Și nu orice, ci filme de referință ale avangardei franțuzești. Stagiunea se deschide cu Jules și Jim, în regia lui Francois Truffaut. La Nouvelle Vague dans le parc.

Vineri + Sâmbătă + Duminică

S-a făcut într-un final și luna august și a venit și Summer Well-ul. De neratat, mai ales pentru Kasabian, Foals și The Maccabees, mai ales că anul acesta nu cred că va mai fi nebunia de anul trecut și toate lucrurile se vor desfășura exact cum trebuie. Vineri eu una mă voi pregăti sufletește pentru weekend, poate cu o înghețată bună și relaxare prin vreun parc. De sâmbătă abia intru pe party mode și ne vedem prin pădurea de la palat.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s