Agenda subiectivă. Săptămâna 10-16 august.

Luni

Canicula aparent continuă și săptămâna aceasta, așa că o combatem cum putem mai bine. La Green Hours cu muzici aduse de briza nordică. Concert Elena Mîndru Finnection. Adică jazz internațional, cu acorduri românești, dar și finlandeze.

Marți

Pentru cine dorește să se culturalizeze puțin, marți are loc vernisajul expoziției lui Nicolae Comănescu, “Hate Me ‘Cuz I Like It!”. Organizat de Aiurart și H’Art Gallery și găzduit de caruselul Cărturești. O puteți accesa până pe 12 septembrie.

Miercuri

La Grădina Floreasca e în continuare răcoare, verde și frumos, iar seria Jazz in the Grass a ajuns la evenimentul cu numărul 4. De data acesta cu un omagiu adus epocii swingului, la It don’t mean a thing (If you ain’t got that swing).

Joi

Indiferent dacă ajungi sau nu miercuri, e musai să mergi în Grădina Floreasca joi, pentru că se petrece Culinar 08, de data acesta cu Gusturi Italienești. Cum ar veni te poți preface că dai o fugă în Italia pentru cină și clar o să găsești ceva care să-ți bucure papilele gustative din vastele posibilități oferite de bucătăria din peninsulă. Plus că ai parte și de muzică și atmosferă la pachet. Buon appetito!

Vineri 

Pentru cine dorește să înceapă weekendul cu o petrecere, la Club Control aterizează un invitat special. Venit din Berlin via Tel Aviv, Katzi Kenneth aka Katzele sosește cu tot cu mixurile sale eclectice, ce variază de la new-wave, la nu-beat și house.

Sâmbătă + Duminică

Eu cel mai bine zic să plecați din oraș. Preferabil la munte, dacă nu, și la mare. Mă rog, orice loc fără asfalt este mai bun decât Bucureștiul zilele acestea. Plus că, dacă nu aveți pe unde ieși din oraș pe 12 noaptea, când are loc activitatea cea mai intensă a Perseidelor pe 2015, le puteți prinde și în weekend prin zone mai puțin luminate. Mai multe info aici.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s