Agenda subiectivă. Săptămâna 24-30 august.

Luni

Pe Iulian Morar îl cunoaștem mai ales ca aducător constant de artiști internaționali altfel improbabili în concerte pe la noi prin țară. Așa că va fi interesant de văzut și cu ce ne cadorisește din postura de selector muzical direct, la Out of Control 15.

Marți

Pentru culturalizare mai serioasă, puteți da o fugă pe la Institutul Cultural Român, unde sunt prezentate lucrările realizate de șase artiști internaționali, în urmă cu un an la Conacul Otetelișanu, în cadrul unei rezidențe de creație. În cadrul expoziției Les amis de Christian Paraschiv en Roumanie.

Miercuri

Mall-uri nu-s tocmai locuri de destindere și relaxare în general, dar sus pe Promenada se mai petrec pe timpul verii evenimente interesante. În cadrul Hai sus Fest, săptămâna aceasta puteți accesa muzici și teatru, iar miercuri este pe bază de concert Cuantune.

Joi

Andrei a făcut acum ceva vreme chetă pentru voturi pe Facebook ca să ajungă în Cuba. I-a ieșit, așa că și-a luat aparatul cu el, a documentat toată excursia și s-a întors cu tolba fotografică plină, ca să ne arate și nou cum stau lucrurile pe acolo. Expune lucrările la Cuba lui Andrei, la Terasa Monteoru, cu tot cu fundal sonor asigurat de Al Dobson Jr., alături de Nipple’s Delight şi DJ TOM.A.

Vineri 

În Grădina cu Filme continuă seria de concerte văratice, de data asta cu un duo special. Dan Byron și Luiza Zan își reunesc vocile și chitarele pentru un minunat și eclectic amalgam, la Electro Acoustic Garden.

Sâmbătă

E vară și e sâmbătă și tot aud de oameni care merg la nunți. Mie personal nu-mi plac, dar dacă ar fi să aleg o alternativă lăutărească pentru ele aș merge pe Goran Bregovic. Care vine pentru a nu știu câta oară în România, cu tot cu Wedding and Funeral Band, de data asta în cadrul primei ediții a festivalului Baro Foro. Masa și dansul la Arenele Romane, cu Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra si Gipsy Casual în deschidere.

Duminică

Săptămâna se termină, dar Festival George Enescu abia începe. Probabil cel mai așteptat eveniment al anului pentru toți iubitorii de muzici clasice și nu numai, se va desfășura, ca de obicei, în mai multe locuri, inclusiv în Piața Enescu, pentru cei ce nu au mai prins bilete la concertele de interior.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s