Agenda subiectivă. Săptămâna 18-24 ianuarie.

Mă mobilizez cu greu în acest nou sezon. Dar, cum se anunță friguri extreme din nou, m-am chinuit să adun ceva posibilități de pierdere a timpului la interior.

Luni

Dacă vă pasionează excursiile și vreți să călătoriți măcar cu gândul către locuri mai calde, puteți merge la Journey Pub, pentru primul eveniment din seria Trip Talks pe anul acesta. Îi zice În Amazon, pe urmele Avatarului. Despre ce înseamnă o aventură în ținuturi exotice.

Marți

La Club Control, trupa Crowd Control are Concert aniversar de 3 ani. Cu această ocazie promovează mixtape-ul Loud Blood Youth și lansează și un clip. Pachețel de iarnă cu valori nutritive muzical ridicate.

Miercuri

Pentru miercuri nu am nimic interesant. Ieșiți la un patinoar, beți o ciocolată caldă, citiți o carte bună, stați la povești cu un prieten. Hai că vă descurcați.

Joi

Având în vedere că ajunge și la noi în cinema The Revenant, și că Leo a fost de-a dreptul hilarios la faza cu Gaga și toată lume laudă filmul și Oscar și chestii, zic să mergem și noi să vedem despre ce e vorba.

Vineri

Pe 22, la orele 22 se ține primul concert Byron pe anul acesta. La Clubul Țăranului, acustic, unplugged, improvizație, spuneți-i cum vreți, cert e că e interesant și diferit de fiecare dată.

Sâmbătă

Arhiva de geografie se întrece de ceva vreme în evenimente care mai de care mai interesante de promovare ale locurilor mai puțin circulate ale capitalei noastre. Plimbări de socializare, explorare și fotografiere foarte faine. Weekendul acesta, ruta include Parcul Bazilescu, Mănăstirea Chiajna și Lacul Morii. Mai complex și matinal sâmbătă, mai ușor și relaxat duminică. Vedeți ce vă coafează.

Duminică

Pentru un altfel de Caragiale, pe final de weekend dați o fugă pe la TNB ca să vedeți D’ale noastre. Teatru plus dans, în regia lui Gigi Căciuleanu. Am auzit că e fain, dar nu am reușit să ajung niciodată. Poate acum.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s