Agenda subiectivă. Săptămâna 1-7 februarie.

Luni

Cine dorește să înceapă săptămâna în forță, pe dramă nu simplă, ci dublă, poate merge la Cinema Muzeul Țăranului, unde se proiectează duoul cinematografic La Moara cu noroc plus Orizont. La Moara cu noroc e clasicul, Orizont, zice-se varianta modernă. Cu intrare liberă și cu actori prezenți.

Marți

În caz că vă interesează O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții, mergeți pe la TNB. Da, e vorba de teatru, o piesă după Mark Haddon, în avanpremieră.

Miercuri

Energiea dă startul Creative Talks. Adică discuții deschise și relaxate cu diverși creativi. Prima întâlnire cu Cornel Gologan, despre Managementul Inspiraţiei, metoda Kokkino-Hornbach. 

Joi

De la tematici creative se poate trece foarte ușor la antreprenoriat și afaceri. Cine dorește să afle mai multe poate participa la workshopul creativ Afaceri pe bune!

Vineri

Componenta muzicală a săptămânii e concertul trupei Firma de vineri din Club Control. Încălzire dansantă pentru weekendul ce vine.

Sâmbătă – Duminică

La Muzeul Țăranului Român se sărbătoresc Zilele Roșiei Montane. Cu ateliere, expoziție, concerte, dezbateri și proiecții, timp de două zile. Alternativ, sau complementar, o ieșire urbană cu Arhiva de geografie. Weekendul acesta cu Lacurile abandonate ala capitalei.

 

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s