Agenda subiectivă. Săptămâna 22-28 februarie.

Luni

Mereu am fost curioasă cum trăiesc cunoscuții mei din domeniul artei. Cât de sustenabilă e o profesie de genul acesta. Rar mi-am permis să-i întreb. Dacă vă puneți aceeași întrebare, acum aveți ocazia să aflați. Cu începere de luni și continuare până vineri, la Trăiesc din artă! Mit sau realitate? Despre pictură, literatură, grafică, muzică și fotografie, la ARCUB Gabroveni.

Marți

Pentru informații mai pământene, dar bazate tot pe creație, la TechHub are loc Case Study: Bucharest City App. Despre cum pui la punct o aplicație de succes, cu Dragoș Asaftei, dar și despre optimizare aplicațiilor cu Ivona Băbărelu și Sebastian Mărăloiu.

Miercuri

Nu sunt fan Valentines Day, dar hai treacă de la mine treaba cu Dragobetele. Și cum mai bine de sărbătorit decât cu poezie. Muuuultă poezie. 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, antologie coordonată de Marius Chivu şi Radu Vancu. Se lasă cu maraton de lectură.

Bine, o să le dau o alternativă și celor mai platonici din fire. Tot o lansare de carte. Reclame fără capitalism. Grafică publicitară românească 1950-1989. La Eclectico Studio de data aceasta, cu graficianul editor Ciprian Isac, documentaristul Mihai Tudoroiu și directorii de creație Raluca Feher și Șerban Alexandrescu.

Joi

Joia e dedicată clar săptămâna aceasta călătoriilor înapoi în timp. Cu două alternative, ambele cu începere de la orele 17. La Grand Hotel Continental, Moda în Ţara Românească, secolul al XVIII-lea şi prima jumătate a secolului al XIX-lea. Și la Muzeul Național al Țăranului Român, Interbelic, între admirație și contestație. Alegeți după preferințe. 

Vineri

Grimus aniversează 10 ani, așa că face mare petrecere mare. La Arenele Romane, cu invitați de seamă: Byron, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks și Toulouse Lautrec. Câte ceva pentru toate gusturile.

Sâmbătă – Duminică

Pentru aventuri în aer liber, tur cu Arhiva de Geografie. Câmpul Libertății de data aceasta.

Pentru aventuri subterane, plimbare prin Tunelul feroviar Lujerului. Atenție la echipament aici.

Iar pentru aventuri muzicalo cinematografice, la ShortsUp Musicology, la Sala Radio.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s