Agenda subiectivă. Săptămâna 29 februarie – 6 martie.

Luni

Doar o dată la 4 ani e 29 februarie. Așa că zic să facă fiecare ceva ce nu face de obicei. Alegeți voi.

Marți

Când terminați cu muncile pe ziua de marți și eliberați birourile, puteți să dați o fugă la Cărturești Carusel unde are loc Vă rugăm nu vă așezați. Adică expoziție eclectică de scaune proiectate de diverși designeri români și reunite în cadru unitar, doar de admirat, nu și de utilizat.

Miercuri

Pentru o seară electrico-feerică, neapărat prezentați-vă în Club Control, unde are loc concertul Emancipator. Mix magic de beat-uri și corzi.

Joi

Tot pe tematici muzicale și tot la Club Control este și joi un concert fain. Molly Nilsson, adusă la noi de LIVELAND, în cadrul Berlin Session. Pop minimalist melancolic.

Vineri

Peisajul socio-cultural bucureștean se îmbogățește de vineri cu un nou loc fain frumos. PIUA Book Bar. Cu cărți, cu jam session Cats in the rain, after party cu Alt Om și cu bunătăți culinare de la Burger Van. De sunat sună bine, să vedem și cum se simte.

Sâmbătă – Duminică

Pentru pasionații de București, de istorie dar și de arhitectură se organizează în weekend un tur pietonal cu titlul Bucureștii arhitectului Duiliu Marcu, unul dintre „titanii” arhitecturii româneşti din prima jumătate a secolului XX.

Din aceeași categorie de evenimente și pentru aceeași categorie de persoane, duminică are loc o altă reuniune, Cum să înțelegem Bucureștiul. Cu punct de plecare Piața Spaniei și cu explorarea zonei adiacente.

 

 

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s