Agenda subiectivă. Săptămâna 7-13 martie.

Luni

Mai ales pentru doamne și domnișoare, dar hai și pentru domni dornici de distracție, la Club Control se anticipează mirifica zi de 8 Martie cu party dansant. Nu de oricare, ci old-school. Discotecă BoysBoysBoys. Testosteron cât cuprinde.

Marți

Dacă doriți o întâlnire nu tocmai obișnuită, dați o fugă pe la Teatrul Național dis de dimineață, pentru Mic-dejun cu Ministrul Culturii. Teoretic doar pentru jurnaliști, dar practic, cred, accesibil și altor interesați de soarta artei românești.

Miercuri

Probabil că până acum a aflat toată lumea că Son of Saul a luat Oscarul pentru film străin. Cine dorește să vadă despre ce este vorba în avanpremieră, să-și ia bilete pentru miercuri, cu reluare și joi, la Cinema Elvire Popesco. Vizionare urmată de discuții cu actorul Levente Molnár.

Joi

Un pic de culturalizare nu strică. Fie în Centrul Vechi, la Atelier 35, unde se întâmplă vernisajul lui Sorin Nainer, Mai jos de intersecția în cruce. Despre sensuri giratorii, intersecții, semafoare și posibilități. Fie la MNAC, la lansare de Dicționar de artă modernă și contemporană, semnat de criticul şi istoricul de artă Constantin Prut. Despre curente, tendinţe, grupări şi personalităţi ale artei moderne.

Vineri

Cu toată încălzirea globală, stat la soare de Crăciun, 20 de grade în februarie, magnolii înflorite la început de martie,  Visul unei nopți de vară pare o idee foarte bună de încheiat săptămâna.

Sâmbătă – Duminică

De la mâncare bună nu mă dau niciodată înapoi. Și știm cu toții că mâncarea ungurească se încadrează clar în această categorie. Așa că musai de văzut ce se servește în weekend la OZOSEP – Târg gastro-culinar. Direct în Grădina Verona.

Dacă e frumos duminică, cea mai tentantă este o evadare din București. O idee ar fi turul către Oltenița-Dunăre-Argeș. Către locuri mai rar explorate dar probabil foarte interesante.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s