Agenda subiectivă. Săptămâna 14-20 martie.

 

Săptămâna asta se întâmplă să aibă loc Săptămâna Sunetului. Cu baza oficială la ARCUB, dar și cu diverse evenimente sau proiecții adiacente. Pentru toți pasionații. În acest sens o să fac dor propuneri muzicale alternative pe lângă ea.

Luni

Cine are bilet deja luat sau noroc alternativ, să meargă diseară la concertul IAMX din Club Control. Mă rog, dacă apreciați stilul muzical dark and twisty.

Marți

Tot în Club Control, de data asta cu ceva mai vesel și mai colorat. La lansarea videoclipului Destiny al celor de la We Singing Colors.

Miercuri

Pentru iubitorii de muzici clasice sau doritorii de autoperfecționare în acest sens, la Palatul Suțu are loc Integrala preludiilor pentru pian de Claude Debussy. Hai că nu vă strică.

Joi

Energiea aniversează 4 ani de existență, ocazie cu care se petrece cum știe mai bine. De partea muzicală se ocupă Soundopamine, Fjordisko și DJ Bully. Să ne mai și relaxăm zic.

Vineri

După încălzirea cu Debussy de miercuri, de ce să nu aprofundăm cu niște Tchaikovsky vineri. Concert de vioară la Ateneu.

Sâmbătă

La Arenele Romane revine Akua Naru. Eu una nu am văzut-o niciodată, dar printre cunoscuții mei e tare apreciată. Asta plus concertele mai mereu sold out mă gândesc că reprezintă suficientă recomandare.

Duminică

De sfârșit de săptămână ceva diferit. Poetry Beats, la Berăria H. La îmbinarea dintre poezie și expresie muzicală contemporană.

Alternativ, pentru cei ce apreciază altfel de clasici, la Sala Palatului, The Dire Straits Experience.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s